От коалиция ПП-ДБ настояват руският посланик Елеонора Митрофанова да бъде извикана в

...
От коалиция ПП-ДБ настояват руският посланик Елеонора Митрофанова да бъде извикана в
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Митрофанова да бъде извикана в МВнР

О т коалиция ПП-ДБ настояват руският дипломат Елеонора Митрофанова да бъде извикана в Министерство на външните работи  и да даде формален отговор пред българската страна дали изразената от Толстой позиция е публична държавна позиция на съветското държавно управление във връзка с България. Това разгласи Ивайло Митовски от парламентарната естрада. 

В началото на седмицата, дясната ръка на Путин заяви, че страната ни е заселена с доста съветски жители, които при един спор ще бъдат задействани от съветските служби.

''В края на миналата седмица станахме очевидци на демонстрация на неприемлива безпардонност градираща до безочливост от страна на настоящия съветския народен представител Толстой във връзка с нашата държава'', т

''От ПП-ДБ сме безапелационни, че държавните институции, които са призвани да бъдат гаранти на националния суверенитет и националната сигурност са длъжни да проявят неотстъпчивост и да заявят безапелационна позиция'', зaяви той.

" ДАНС и профилираните служби да дойдат в Народно събрание да дадат безапелационен отговор: има ли съображение съветската диаспора по българското Черноморие да бъде възприемана като опасност за гражданския мир в страната ни и в случай че има индикации за сходни упования да бъдат подхванати съответни институционални ограничения за надзор за гарантиране сигурността на българските жители ", добави 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР